Kitelepülések rendezvényeken, termelői piacokon

Saját büfékocsinkkal és árusító faházunkkal a hegyi programjainkon és egyéb rendezvényeken biztosítjuk a nagyobb részt saját, ám mindenképpen hegyháti termelői alapanyagokból készült rétesre, kürtőskalácsra, kovászos kenyérre, macaronra éhes; házi szörpre, hegyi pálinkára és borra szomjas vendégeinket.

A régebbi, kisebb méretű, utánfutós faházunkat egyszerűen csak „Kicsi”-nek, az új, jól felszerelt food-truck-ot pedig a rendszáma után „Aebby”-nek hívjuk. Így már biztosan Ti is könnyebben felismeritek őket!

Gasztro tevékenységünket valóban a termőföldtől az asztalig szemlélet jellemzi. Alapanyagaink nagy részét saját magunk termeljük meg, sokan megfordultatok már paradicsomoskertünkben, szilvásunkban, szőlőhegyünkön, krumpliföldünkön… és még nincs vége a sornak…

Nem csupán termelői, de sokéves kistermelői vagyis saját alapanyagból élelmiszerelőállítási tapasztalattal is rendelkezünk, hiszen a lekvárok, zöldségkrémek, sütemény-töltelékek, savanyúságok mind-mind a kezeink közül kerülnek ki.

Ehhez pedig hozzájárul még vendéglátói, vendéglátásszervezői szakmai tudás és képzettség.

Szeretjük a hagyományainkat, az ízeinket; receptjeinket sorra nagymama, dédmama hagyta ránk; még sütöttünk-főztünk velük együtt a konyhában. Azonban az idő múlik… A technológia fejlődik… Az emberek kívánalmai magasabbak, ízviláguk változik…. Így gasztro-termékeinket folyamatosan felülbíráljuk, az elvárásokhoz igyekszünk igazítani és a konyhatechnológia fejlődésével előállításukat egyre egyszerűbbé, könnyedebbé tenni; nagyon odafigyelve, hogy az eredetisége megőrződjön.

Várunk szeretettel Téged is egy kóstolóra!

Hiszen Csehi Csodás és finom!