Csehi Csodás

Húsvétváró családi medvehagyma-nap

Részletes program:

Április és május hónapokan a Csehi Csodás Tanösvénynél a Csehi-hegyen!

 • vezetett medvehagymás tanösvénytúrák óránként indulnak és kb. 40 percesek: 11:00, 15:00-kor; nem szükséges előre bejelentkezni, de azért jó, ha tudjuk, hogy jössz! Ám ha nem tudjuk, az ne tartson vissza és gyere!

 • farönknyuszi-festés 10:00-16:00 óráig: mi adjuk az előre kivágott, előrajzolt farönk-sablont és a festéket hozzá, te pedig megmutathatod színes kreativitásod, majd hazaviszed, kiteszed az ajtód elé és együtt húsvétolsz a farönknyusziddal!

 • medvehegymás tanösvény-pontgyűjtő játék 10:00-16:00 óráig: keresd meg az elrejtett pontokat, válaszolj a kérdésekre; közben ismerd meg a Csehi-hegy növény- és állatvilágát! és ha ügyes vagy, csont nélkül megoldod, válassz egy hűtőmágnest vagy kéken fogó tollat, esetleg egy finom macaront!

 • húsvéti kalandos, térképes tojáskeresés értékes jutalmakkal 14:00-15:00 óráig: válj igazi kalandorrá és vegyél részt a kincskeresésben! nevezz be a játékba, vedd át a titkos térképet, keresd meg a fűben, bokorban a hegy elveszett kincseit! találj rá az értékes kincsekre! ha szerencsés kalandor vagy, tiéd lehet akár a 10.000 vagy 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány is!

 • szabadtéri játékok 10:00-16:00 óráig: hegyi krikett; fröcskölős képfestés; amőba; ki nevet a végén?; memóriajáték; nyuszi-célbadobás

 • medvehagymás hegyi gasztro 10-16-ig: várunk Benneteket túrós-medvehagymás rétesekkel; sajtos-medvehagymás macaronokkal; édes kürtőskaláccsal; kovászos, medvehagymás cipókkal; hegyi borral és pálinkával; szörppel; kávéval! ebédre pedig választhatsz az alábbiak közül:

  • medvehagymás katlanragu vadkovászos kenyérszelettel és kovászos uborkával;

  • macihagymás tojáskrémes uzsonna vadkovászos zsemlével.

 • medvehagymás infópont 10-16-ig: a helyszínen bármi kérdésed van, bátran fordulj hozzánk az infópontnál, segítünk és útbaigazítunk!

Információk

A rendezvény ingyenesen látogatható, az egyéb szolgáltatások, étel-ital kerül forintokba! Elfogadunk készpénzt, bankkártyát. Érdeklődni lehet, rendeléseket felveszünk és időpontok foglalhatók a csehicsodas@gmail.com e-mail címen, privát messenger-üzenetben vagy a 06303008780-as telefonszámon Virágnál. Gyertek el hozzánk egy jót kirándulni! Sok szeretettel várunk Benneteket!

Gyertek el hozzánk jót kirándulni! Sok szeretettel várunk Benneteket!

Hiszen Csehi Csodás!

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a medvehagymás magánterület, ezért a medvehagyma szedése ITT TILOS! Szeretnénk védeni és a terjedését elősegíteni. Köszönjük szépen ennek a tiszteletben tartását!

Jöhetsz akár gyalog, túrázva is! Ha úgy tartja kedved, ide is biciklizhetsz és használd a kerékpártárolót a bejáratnál! Vagy jöhetsz akár autóval is és parkolhatsz a bejáratnál. Ám jöhetsz busszal is és a főútról begyalogolsz!

A tanösvényről, valamint az odjautásról információkat ide kattintva találsz!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

Szeretettel várunk titeket legközelebb is!

További információkat megtaláltok a https://www.facebook.com/csehicsodas oldalon és weboldalunkon!