Április és május hónapokan a Csehi Csodás Tanösvénynél a Csehi-hegyen!

Csehi Csodás CSALÁDI MEDVEHAGYMA-NAPOK

Részletes program:

Április és május hónapokan a Csehi Csodás Tanösvénynél a Csehi-hegyen!

vezetett medvehagymás tanösvénytúrák óránként indulnak és kb. 40-45 percesek: 10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 14:30, 15:30-kor; nem szükséges előre bejelentkezni, de azért jó, ha tudjuk, hogy jössz! Ám ha nem tudjuk, az ne tartson vissza és gyere!

  • medvehagymás-szalmabálás hegyi piknik 10-16-ig: választhatsz medvehagymás vagy natúr pikniktálak közül; választhatsz medvehagyma-erdős vagy napos tisztás vagy árnyékos szilvás helyszínek közül, részletek és foglalás ide kattintva elérhető.

  • fröcskölős képfestés 10-16-ig: fröcsköld ki a stresszt vagy a fantáziádat! hangulatot ad hozzá a nyugodt, zöld természet; készítsetek őrült absztraktot vagy csodás családi portrét… és vigyétek haza, tegyétek ki a falra!

  • zenés nordic walking túrák 10-16-ig: csorogjunk körbe a tanösvényen ütemes dallamokra! hozd a túrabotod, de ha nincs vagy otthon marad, tőlünk is bérelhetsz! 11:45-kor és 13:45-kor indulunk, 20 perc!

  • mezei krikett 10-16-ig: üsd be a színes labdát a kapuba!... jaaaa, ez könnyű!... ám mi nehezítjük, mindezt tedd meg a girbe-gurba napos tisztáson!

  • medvehegymás tanösvény-pontgyűjtő játék 10-16-ig: keresd meg az elrejtett pontokat, válaszolj a kérdésekre; közben ismerd meg a Csehi-hegy növény- és állatvilágát! és ha ügyes vagy, csont nélkül megoldod, válassz egy kulcstartót, hűtőmágnest vagy kéken fogó tollat!

  • medvehagymás hegyi gasztro 10-16-ig: várunk Benneteket medvehagyma-csokrokkal; túrós-medvehagymás kovászos, kelt rétesekkel; sajtos-medvehagymás macaronokkal; kovásszal kelt édes kürtőskaláccsal; kovászos, medvehagymás cipókkal; medvehagymás pikniktálakkal; hegyi borral és pálinkával; szörppel; kávéval! A hegyi gasztro bemutatkozik részletesen itt: (kis türelmet!)

  • medvehagymás infópont 10-16-ig: a helyszínen bármi kérdésed van, bátran fordulj hozzánk az infópontnál, segítünk és útbaigazítunk!

Gyertek el hozzánk jót kirándulni! Sok szeretettel várunk Benneteket!

Hiszen Csehi Csodás!

(Ui.: szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a medvehagymás magánterület, ezért a medvehagyma szedése ITT TILOS! Szeretnénk védeni és a terjedését elősegíteni. Köszönjük szépen ennek a tiszteletben tartását!)

Jöhetsz akár gyalog, túrázva is! Ha úgy tartja kedved, ide is biciklizhetsz és használd a kerékpártárolót a bejáratnál! Vagy jöhetsz akár autóval is és parkolhatsz a bejáratnál. Ám jöhetsz busszal is és a főútról begyalogolsz!

A tanösvényről, valamint az odjautásról információkat ide kattintva találsz!

(Figyelj, mert a google a mellettünk lévő földúton visz be! Ne félj, hogy eltévedtél, csak gyere át a másik útra! Dolgozunk rajta, hogy helyesen mutassák az alkalmazások és térképek az útvonalat, de ez időbe telik, addig is keresd a sárga aranyesőt a Tanösvény bejáratánál!)

Pikniktálaink hamarosan rendelhetőek webáruházunblól!